Wijntapsystemen, wijn accessoires, wijnkast, wijnopslag, bedrijven, relatiegeschenk, personaliseren, terrasverwarming, terrasstraler, parasols, parasolverankeringDeze webwinkel is sinds 2004 opgezet voor Horeca en Bedrijven.
Bent u privé op zoek naar mooie wijnen, dan verwijzen wij u graag naar: Wijnkeuze-online.


Wij wensen alle bezoekers een gezond en succesvol 2015


Bezoekt u onze website n.a.l. van de advertentie in de Horecaviezier,
klik dan op bovenstaand logo om naar de aanbiedingen te gaan.


De webshop is opgedeeld in een aantal 'sectoren', te weten:
  • keuze Horeca
  • keuze bedrijven
  • keuze terras

Horeca en aanverwante bedrijven:

Uw wijnomzet zonder verplichtingen verhogen! Wij helpen!
De mooiste wijnen per glas serveren met onze Wijntap-systeem / Wine Dispenser. Wilt u een Wijntap-systeem / Wine Dispenser zonder verplichte wijnafname? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Vanaf de eerste "Tapdag" bepaalt u welke wijnen u gaat serveren. Ga snel naar de contactpagina en vraag om uw mogelijkheden! Lees wat onze Zuiderburen zeggen over hun ervaringen met het wijntapsysteem Winefit

Alle Wijntap-systemen / Wine Dispensers kunt u leasen, hierdoor blijft een groter deel van uw investeringsbudget beschikbaar voor andere doeleinden.
Daarmee kunt u het Wijntap-systeem / Wine Dispenser in uw zaak zetten door de investering over een langere periode uit te smeren. Vanaf de eerste dag al scoren met één deze schitterende systemen.
Ga snel naar de contactpagina en bestel uw Wijntap-systeem / Wine Dispenser !

Bag in Box wijnen, de slimste oplossing!
Bent u het steeds openen van de flessen en de afvalberg van glas zat? Dan is het Bag in Box Wijntap-systeem voor Bag in Box wijnen uw omzet verbeteraar.
Geen dozen met flessen ontkurken, geen bergen glasafval, dus verschrikkelijk veel tijd- & afval want het afval van de Bag in Box wijn is recyclebaar!
Ook Bag in Box Wijntap-systeem in uw zaak, vertel ons wat uw graag wilt !

Bedrijven:
Voor bedrijven en organisaties is het assortiment te vinden onder de keuze voor Bedrijven. Ook personaliseren is vandaag de dag een graag ingezet instrument voor een persoonlijke tuch.
Mocht u iets anders willen dan u hier kunt vinden, laat dat ons weten via de contactpagina. Wij nemen dan contact met u op om samen te inventariseren wat uw wensen zijn om uw persoonlijke geheel vrijblijvende maatwerk offerte te kunnen opmaken.

Overig nieuws:

REFERENTIES: meer hier over klik hier..

Zijn er vragen, gebruik dan het contactpagina om ze te stellen, wij reageren dan zo spoedig mogelijk.