Home     Gasslang voor het gasstopcontact per stuk
Gasslang voor het gasstopcontact per stuk

Gasslang voor het gasstopcontact per stuk


verkrijgbaar in diverse lengten

Stelt u zich eens voor: U bent net klaar met barbecueën en de avond wordt wat frisser. Vervolgens kunt u twee dingen doen. Iedereen mee naar binnen nemen of de stekker van uw gasbarbecue uit het stopcontact halen en die van uw buitenhaard er in steken. Zo kunt u gezellig en warm buiten blijven zitten. Wanneer u op aardgas stookt bespaart u bovendien op de stookkosten, hoeft u geen gasflessen meer om te ruilen en komt u nooit zonder gas te zitten.
De PLUG1 maakt het voor iedereen eenvoudig en veilig om gastoestellen aan en af te sluiten. U stopt de stekker in de ronde opening van de contactdoos, beweegt de schuif omhoog en duwt de stekker in het contact. Op deze manier voorziet u uw gasbarbecue en/of terrashaard eenvoudig van aardgas of propaan (LPG).

Gasslang ten behouve van het PLUG1 gasstopcontact. Hiermee kan de aansluiting gemaakt worden tussen het toestel en de contactdoos. PLUG1 Gasslang  SKU 15001.
Voor uw eigen veiligheid en allen om u heen moet u een gasstopcontact altijd door de gastechnisch installateur laten plaatsen en aansluiten !


Prijs zie keuze
keuze lengte + prijs*


Artikelcode: Ti2014-15001

Gasslang voor het gasstopcontact  per stuk